“Tα Κρητικόπουλα” δίνουν μαθήματα δημοσιογραφίας

Mία ελπιδοφόρα και εντυπωσιακή προσπάθεια νεανικής δημοσιογραφίας, το περιοδικό “Τα Κρητικόπουλα”, κυκλοφορέι ήδη και αποσπά συνεχώς εγκωμιαστικά σχόλια, όχι άδικα.

“Tα Κρητικόπουλα” δίνουν μαθήματα δημοσιογραφίαςΌπως αναφέρει ο Γιώργος Δασκαλάκης, εκπαιδευτικός και πρόεδρος του συλλόγου Νεανικής Δημοσιογραφίας “Τύπος και Ουσία”: “Ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας «ΤύποςκαιΟυσία» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012, στη μνήμη του δημοσιογράφου Λευτέρη Δασκαλάκη, του οποίου και το όνομα φέρει. Κύριος σκοπός του ήταν εξαρχής η προώθηση τηςιδέας του μαθητικού εντύπουως μέσου έκφρασης της νεολαίαςκαιηανάδειξήτου ωςκύριου εκπαιδευτικού εργαλείου για τα σχολεία.

Διαχρονικά, διαπιστώνουμε ότι αποτελεί έναν μοναδικό χώρο καταγραφής των μαθητικών απόψεων και αποτύπωσης της μαθητικής δημιουργίας στο πεδίο του δημόσιου λόγου και της δημόσιας επικοινωνίας. Κεντρική δράση του αποτέλεσε η υλοποίηση του Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Ε.Λ.Μ.Ε. της Κρήτης”.

Επισυνάπτουμε το άρθρο “Αλμυρές πατάτες για τους ναζί”

“Tα Κρητικόπουλα” δίνουν μαθήματα δημοσιογραφίας

Διαβάστε όλο το τεύχος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος