Σύσκεψη σωματείων εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη

Στις 7μμ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ο.Θ.) – Προξένου Κορομηλά 51, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: “Σκοπός της σύσκεψης είναι ο αγωνιστικός συντονισμός των Συλλόγων- Μελών της Ομοσπονδίας για την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου) το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6.00 το απόγευμα, η ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών και ο συντονισμένος τρόπος αντιμετώπισης της συνολικής επίθεσης της μνημονιακής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, ο προγραμματισμός δράσης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση της μεθοδευμένης προσπάθειας ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,της προσχηματικής αξιολόγησης, της κατάργησης του κεκτημένου δικαιώματος της απεργίας, της περαιτέρω περικοπής του εισοδήματος μέσω της μείωσης του αφορολόγητου, της διεύρυνσης των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της συνεχιζόμενης «φοροληστείας» και τέλος την συντονισμένη απαξίωση και διάλυση των Δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος