Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες για διακίνηση αλλοδαπών. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε και άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε όχημα να κινείται στην Εγνατία Οδό, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης αστυνομικών στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός των επιβαινόντων. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν να διαφύγουν και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος διαπιστώθηκε παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, με τρείς από αυτούς να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών του μέσου μεταφοράς. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το όχημα, του οποίου το ιδιοκτησιακό καθεστώς ερευνάται, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος