Συνελήφθη πρώην παίκτρια «ριάλιτι» με πάνω από εφτά κιλά κοκαΐνης — Τι λέει ο δικηγόρος (video)

Η γυναίκα συνελήφθη μαζί με άντρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία της αστυνομίας για ναρκωτικά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 7 κιλά κοκαΐνης, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν παρουσία εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλλήψεις έγιναν χτες, Πέμπτη, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του nόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπρόσθετα, ο άντρας κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με χέρια και πόδια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα. Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος του άντρα, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε ότι «o εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Πηγή: ΕΡΤ, ΕΛ.ΑΣ — Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος