Με την Andrea Ikić – Böhm, Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα συναντήθηκε την Πέμπτη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
Η Πρέσβειρα συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας της Αυστρίας στην Ελλάδα, Colonel (ARMY) Nikolaus Rottenberger και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια, η Andrea Ikić-Böhm και ο Nikolaus Rottenberger, επισκέφθηκαν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και ενημερώθηκαν για την οργάνωση και λειτουργία, για τη στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση, για τις διεθνείς δραστηριότητες και συνεργασίες, καθώς και για τις δράσεις εξωστρέφειας της Σχολής.
Η Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνομίλησε με τους τρεις Αυστριακούς Ευέλπιδες, οι οποίοι φιλοξενούνται στη Σχολή, καθώς συμμετέχουν στην εκπαίδευση του Διεθνούς Εξαμήνου (Military Erasmus), μαζί με άλλους αλλοδαπούς Ευέλπιδες, από πέντε Στρατιωτικές Ακαδημίες του εξωτερικού και αντάλλαξε απόψεις, για θέματα που αφορούν ευρύτερα στη σημασία της παρεχόμενης εκπαίδευσης, για την απόκτηση κοινής κουλτούρας μεταξύ των νέων Αξιωματικών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος