Πέντε Αλγερινοί μετανάστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Μυτιλήνη, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες έκλεψαν από σταθμευμένο φορτηγό 46χρονου το κινητό τηλέφωνο του και ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.930 ευρώ καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των δραστών.
Το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης δύο 38χρονες από την Δομινικανή Δημοκρατία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο των επιβατών πτήσης με προορισμό την Αθήνα, οι δύο αλλοδαπές επέδειξαν ταυτότητες ιταλικών αρχών, οι οποίες όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος