“Συκοφαντίες” χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που τον αφορούν ο Σ. Καραμπάτσος

Απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας του με ημερομηνία 21/09/2016, παραθέτει ο επιχειρηματίας Σπυρίδων Καραμπάτσος, απαντώντας σε συκοφαντίες Νο 2, όπως επισημαίνει, διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Αφού πια δεν υπήρχαν άλλες “καταπατήσεις”, “διεκδικήσεις”, “αρπαγές” και “περιουσίες πεθαμένων να λεηλατηθούν”, χθες 20/09/2016 παρακολουθήσατε την: «Αποκάλυψη βόμβα από το protothema.gr – Κόκκινο δάνειο 1,8 εκατ. ευρώ έχει η ΑΓΥΙΑ με το “βοσκοτόπι”! Σήμερα, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του www.protothema.gr, το δάνειο αυτό δεν εξυπηρετείται και έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως “κόκκινο” ενώ η αξία του με τους τόκους και τις προσαυξήσεις έφθασε στα 1,8 εκατ.ευρώ! Με δεδομένο ότι το δάνειο του 2007 είναι μη εξυπηρετούμενο, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρεία “ΑΓΥΙΑ ΑΕ” ανήκουν επί της ουσίας στην τράπεζα.»

“Είδηση” που εμπλούτησαν και αναπαρήγαγαν, υπερθεματίζοντας, οι γνωστοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Παραθέτω λοιπόν το απόσπασμα από την καρτέλα της εταιρείας μου με ημερομηνία 21/09/2016

Ύψος Οφειλής: 1.114.979,62

Ποσόν Καθυστέρησης: 0

Τόκους Υπερημερίας: 0

“Εύχομαι και ελπίζω πως η κοινή γνώμη δεν παραμένει μόνον θεατής, αλλά και μάρτυρας, της πρωτοφανούς σε έκταση και ένταση επίθεσης ψεύδους, στρέβλωσης, χλεύης και απαξίας κατά της οικογενείας μου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και αντιλαμβάνεται ότι μόνο κίνητρο έχει τον πόλεμο οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων”, αναφέρει ο Σ. Καραμπάτσος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος