Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων σε ΟΛΠ και ΟΛΘ στο Χρηματιστήριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11 το πρωί, έξω από το κτίριο του Χρηματιστηρίου στη Λεωφόρο Αθηνών, έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ζητώντας την εξασφάλιση των εργασιακών τους σχέσεων ενόψει της ιδιωτικοποίησης των δύο λιμανιών.

Σήμερα η γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ συνεδριάζει στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προκειμένου να εγκρίνει τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης των μετοχών του λιμανιού του Πειραιά από το ΤΑΙΠΕΔ στην cosco.

Αυτή την ώρα περίπου 25 άτομα συνδικαλιστές από ενώσεις εργαζομένων στα λιμάνια, αλλά και τον σιδηρόδρομο πραγματοποιούν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς έχουν προγραμματίσει για αύριο να προχωρήσουν σε περιφρούρηση της απεργίας τους στους χώρους των επιβατικών σταθμών κρουαζιέρας, όπου αναμένεται να καταπλεύσουν οκτώ κρουαζιερόπλοια, προκειμένου να αποβιβάσουν και να επιβιβάσουν ταυτόχρονα 6.660 επιβάτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος