Συμπλοκές σώμα με σώμα μεταξύ διαμαρτυρόμενων ξενοδοχοϋπαλλήλων και ανδρών των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των πρώτων για να δουν τον υπουργό.
Ένταση επικράτησε όταν κατάφεραν να εισβάλουν στη στοά που οδηγεί στην κεντρική είσοδο του υπουργείου με αποτέλεσμα να έρθουν αντιμέτωποι με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Συμπλοκές σώμα με σώμα ακολούθησαν. Τα ΜΑΤ να επιχείρησαν να απωθήσουν ανεπιτυχώς με τις ασπίδες τους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν και ξήλωσαν από την κεντρική είσοδο κάποια από τα γράμματα της πινακίδας που γράφει «Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης» με τις συμπλοκές να συνεχίζουν χωρίς οι αστυνομικές να προβαίνουν σε χρήση χημικών.
Αυτή τη στιγμή με τα ρολά του υπουργείου κατεβασμένα και τις αστυνομικές δυνάμεις παρατεταγμένες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δηλώνουν ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν συναντηθούν με τους υπουργούς Γιώργο Κατρούγκαλο ή τον Τάσο Πετρόπουλο αρνούμενοι να συναντήσουν τον γγ του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη ο οποίος τους ενημέρωσε ότι θα τους δεχτεί. Τελικά, οι διαδηλωτές αποφάσισαν να κάνουν πορεία προς τη Βουλή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: Eurokinissi
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος