Με απόφασή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ, έκανε γνωστό, ότι θα πάρει μέρος στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 26/1 στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, που διοργανώνει το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.
Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: “Στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς και τα σωματεία τους και καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ.Α. να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κινητοποιήσεις των αναπληρωτών συναδέλφων, με πρώτο σταθμό τη συμμετοχή μας στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο του Σαββάτου 26/1, 12:00 μες. στα Προπύλαια”.
Υπενθυμίζεται ότι τα κεντρικά αιτήματα των διοργανωτών είναι να γίνουν μαζικοί μόνιμοι διορισμοί, αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία. Παράλληλα, το συντονιστικό καλεί τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις ΕΛΜΕ, φοιτητικούς συλλόγους, αλλά και σωματεία εργαζομένων, να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος