Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα της βομβιστικής απόπειρας στο υπ.Εργασίας (video)

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής για την βομβιστική απόπειρα. Αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Με πολύ προσεκτικές κινήσεις μετά και τις τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα της ωρολογιακής βόμβας τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου και θα ελεγχθούν για DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.

Προς το παρόν, δεν έχει προκύψει κάποιο εύρημα το οποίο να δείχνει έναν δρόμο στην αντιτρομοκρατική ότι η απόπειρα προέρχεται από μία οργάνωση.

Θα ερευνηθεί για ποιο λόγο δεν εξερράγη, το πιθανότερο λένε οι πληροφορίες, ότι πρόκειται για αστοχία υλικού.

Αυτό που ερευνάται είναι ότι πρόκειται για ενέργεια μιας, από τις τρεις τρομοκρατικές οργανώσεις που συνεχίζουν και πραγματοποιούν κατά καιρούς χτυπήματα, αλλά κανείς ακόμα δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.

Προσπαθούν από τις κάμερες ασφαλείας, να δουν με ποιον τρόπο έφτασαν αλλά και πώς έφυγαν από το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης οι δράστες της επίθεσης.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος