Στο μικροσκόπιο οι χειρόγραφες σημειώσεις του Μ. Ζαφειρόπουλου (video)

Οι χειρόγραφες σημειώσεις που κρατούσε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος την ώρα που συνομιλούσε με τους δύο δράστες στο γραφείο του, πριν αυτοί τον δολοφονήσουν, για την δήθεν, ποινική τους υπόθεση έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί τις εξετάζουν με προσοχή καθώς υπάρχουν καταγεγραμμένα ονόματα που οι Αρχές θέλουν να εξακριβώσουν εάν πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα ή όχι.

Ένας από τους δράστες είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο το πρωί της Πέμπτης και του ζήτησε να κλείσουν ραντεβού για κάποια σοβαρή ποινική υπόθεση ενός συγγενή του.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις έξι και μισή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Αφού έφτασαν στην οδό Ασκληπιού χτύπησαν το κουδούνι.

«Ανοίξαμε την εξώπορτα με το μπουτόν. Γνώριζα ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε κλείσει ένα ραντεβού και τους περίμενε στις 18:30. Ανέβηκαν επάνω οι δύο κύριοι, περίμεναν για λίγο και αμέσως μετά πήγαμε όλοι μαζί στην αίθουσα συσκέψεων. Οι δύο άνδρες άρχισαν να μας λένε για την υπόθεσή τους» είπε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αργότερα, μετακινήθηκαν στο προσωπικό γραφείο του δικηγόρου. Ο ποινικολόγος το διάστημα αυτό κρατούσε ιδιόχειρες σημειώσεις για την υπόθεση την οποία ισχυρίζονταν ότι ήθελαν να του αναθέσουν. Ο 32χρονος συνεργάτης του αποχώρησε από την συνάντηση και μετά από λίγα λεπτά άκουσε τον πυροβολισμό.

«Την τελευταία φορά που τους άφησα μόνους άκουσα ένα θόρυβο, ξαφνιάστηκα και είδα τους δύο άνδρες να φεύγουν γρήγορα και να κρατούν και οι δύο στα χέρια τους όπλα. Πήγα στο γραφείο του Μιχάλη ήταν ακόμη ζωντανός. Ήταν μέσα στα αίματα και ειδοποίησα την αστυνομία».

Ο συνεργάτης του ποινικολόγου είπε επίσης ότι δεν είχε ξαναδεί τους δράστες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης
Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος