Στη Θεσσαλονίκη, ανακρίτρια και εισαγγελέας «έδειξαν» τον δρόμο για τις φυλακές στον 38χρονο γιατρό που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε γκρεμό, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Ο κατηγορούμενος, ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της 36χρονης προς εκείνον.
Τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της 36χρονης, στο πτώμα της οποίας δεν βρέθηκαν εμφανή σημάδια βίαιης ενέργειας σε βάρος της, παρά μόνο το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στη σορό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος