Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο της ΔΕΗ στις πληγείσες από τη φονική πυρκαγιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή επιπλέον συνεργείων του από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται η επανηλεκτροδότηση σημαντικού αριθμού καταναλωτών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις της ΔΕΔΔΗΕ, εντός των προσεχών τριών ημερών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις βασικές εγκαταστάσεις του Δικτύου με αποτέλεσμα την ηλεκτροδότηση του μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών.

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση κρίσιμων εγκαταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό.

Αυτονόητο θεωρείται ότι τα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις θα ηλεκτροδοτηθούν μετά την αποκατάστασή τους.

Στην περιοχή της Κινέτας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών με αναμενόμενη πλήρη αποκατάσταση έως αύριο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ για μία ακόμα φορά εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος