Στα “χέρια” του Alpha το υλικό του διαγωνισμού για τις άδειες

Δεκτό έγινε το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού “Alpha” και του νομικού του εκπροσώπου, καθηγητή, Πάνου Λαζαράτου, να του παραδοθεί το καταγραφέν υλικό της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, από τις κάμερες ασφαλείας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Την εντολή εξέδωσε η Eισαγγελέας Πρωτοδικών, Ροζαλία Λάλλη, η οποία έκρινε ότι πρέπει “να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων“.

Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει, ήδη, ζητήσει το υλικό που καταγράφηκε κατά τις 66 ώρες διεξαγωγής του διαγωνισμού, με προσφυγές του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τη ΓΓΕΕ και την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο σταθμός ζητά τις καταγραφές των καμερών προκειμένου να στηρίξει και να θεμελιώσει τους ισχυρισμούς του “περί αντισυμβατικής συμπεριφοράς” της εταιρείας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, την οποία ο Alpha, όπως αναφέρει στις προσφυγές του, έχει, ήδη, καταγγείλει στα αρμόδια όργανα με στόχο την αποβολή της εταιρείας Σαββίδη “και εξ’ αυτού του λόγου την ακύρωση της δημοπρασίας“.

Πηγή ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος