Σοβαρές καταγγελίες για την παραβατική συμπεριφορά του ιερέα με το βιτριόλι – Είχε χωρίσει στα δύο την κοινότητα Αγ. Βαρβάρας (video)

Οι κάτοικοι της Αγ. Βαρβάρας, της  προηγούμενης ενορίας του ιερέα, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε 7 μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη   γνώριζαν την  παραβατική  συμπεριφορά  του ιερωμένου που όπως φαίνεται τον οδήγησε και στην καθαίρεση του από το εκκλησιαστικό δικαστήριο.

Ο πρόεδρος της της κοινότητας Σπ. Κουτσιαντής μίλησε στην ΕΡΤ για τα δύο χρόνια παραμονής του εκεί. Ανέφερε ότι τα πρώτα δείγματα που είχαν  ήταν τα «δανεικά και αγύριστα» που ζητούσε άνευ λόγου. Αρχή του τέλους φαίνεται ότι υπήρξαν  τα ναρκωτικά και οι σύριγγες που εντόπισαν, μετά την αναχώρηση του, οι ενορίτες στην οικία που του παρείχε η κοινότητα.  Λίγο πριν σε συνεννόηση με τον μητροπολίτη  είχε δρομολογηθεί  η μετάθεση του στο Καλοχώρι Ημαθίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του και την επικύρωση της καθαίρεσης, για την οποία χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσιαντής  ο ιερέας  κατά την  παραμονή  του στην Αγ Βαρβάρα, κατάφερε με τη στάση του να διχάσει το χωριό  και κατήγγειλε ότι ο καταδικασθείς απειλεί τον σημερινό ιερέα της Αγ. Βαρβάρας τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για την καθαίρεση του.  

Ο ιερέας είχε εντοπιστεί και με ποσότητα κοκαΐνης στις Σέρρες από την  Ασφάλεια , όπως είπε ο πρόεδρος της Αγ. Βαρβάρας, αλλά δεν ακολούθησε  σύλληψη καθώς εκκρεμούσε το συνοδικό δικαστήριο.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος