ertnews.gr

Σήμερα καταβάλλονται οι διπλές συντάξεις στους πυρόπληκτους (video)

07/09 16:33
Σήμερα καταβάλλονται οι διπλές συντάξεις στους πυρόπληκτους (video)

Σε εκ νέου καταβολή 293 διπλών συντάξεων, κύριων επικουρικών και μερισμάτων, ύψους περίπου 453 χιλιάδων ευρώ σε δικαιούχους συνταξιούχους, βάσει αιτήσεων, στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου 2018 προχωρούν σήμερα οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας.

Στις 14 και 20 Αυγούστου καταβλήθηκαν 668 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους περίπου 939 χιλιάδων ευρώ (938.998,04 €), σε δικαιούχους συνταξιούχους με κύρια κατοικία στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου 2018.

Η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο (2) μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για τους συνταξιούχους που έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό λόγω των καταστροφών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version