Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών από την ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 2 Μαρτίου

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών θα επιδιώξει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία – ΠΟΕΔΗΝ, με συγκέντρωση στις 10:30π.μ. έξω από το Υπουργείο στις 2/3/2016. Στη συγκέντρωση καλούνται να παρευρίσκονται και Συνδικαλιστικά Στελέχη των κοντινών Περιφερειακών Νοσοκομείων.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι “Τρείς φορές επιχειρήσαμε να συναντήσουμε τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κο. Γ. Χουλιαράκη, σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Αντί συνάντησης μας περιποιήθηκαν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση χημικών. Καταγγείλαμε την κυβέρνηση για σικέ διαπραγμάτευση με προαποφασισμένο το αποτέλεσμα κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης”.

Στην ατζέντα των υγειονομικών, εκτός του ασφαλιστικού, βρίσκονται θεσμικά και οικονομικά αιτήματα, όπως και ζητήματα ανάπτυξης – ενίσχυσης και όχι συρρίκνωσης του ΕΣΥ.

Το πλήρες κείμενο διεκδικήσεων που παρουσιάζει και το σκεπτικό της ΠΟΕΔΗΝ μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος