Άφησαν σφαίρες στο γραφείο του Προέδρου και του Διευθυντή του Γηροκομείου Αθηνών (video)

Σφαίρες άφησαν άγνωστοι στο γραφείο του Προέδρου και του Διευθυντή του Γηροκομείου Αθηνών με σκοπό να τους εκφοβίσουν.

Τη νύχτα της Κυριακής, άγνωστοι δράστες παραβίασαν τα γραφεία του Προέδρου και του Διευθυντή του Γηροκομείου Αθηνών, στην οδό Λάμψα 2 στους Αμπελόκηπους.

Μπήκαν στο εσωτερικό αναστάτωσαν τους χώρους, χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα. Άφησαν όμως σε εμφανές σημείο πάνω στα γραφεία τους, από μια σφαίρα των 9 χιλιοστών και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου διαπιστώθηκε η διάρρηξη και βρέθηκαν οι σφαίρες. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκε η αστυνομία. Τα δύο φυσίγγια παραλήφθηκαν από την Σήμανση και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο πρόεδρος και ο Διευθυντής κατέθεσαν στην αστυνομία αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν από ποιους κύκλους προέρχονταν το απειλητικό- μήνυμα

Ληστείες σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, στο Ολυμπιακό χωριό και στα Καμίνια

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σημειώθηκε στην οδό Δομοκού στο κέντρο της Αθήνας. Μεταμεσονύχτιες ώρες τέσσερα άτομα με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και τον ανάγκασαν να τους δώσει όλα τα χρήματα που είχε στην ταμειακή μηχανή. Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ληστών.

Στο Ολυμπιακό χωριό, πέντε άτομα με όπλα εισήλθαν σε σουπερμάκετ και με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους και αφαίρεσαν τις εισπράξεις από τα ταμεία.

Τέλος στα Καμίνια δύο άτομα με την απειλή σπασμένου μπουκαλιού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρήματα και εμπορεύματα.

Πηγή ΕΡτ, ρεπορταζ Γ. Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος