Σε 42 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 53χρονος βιαστής της Δάφνης (video)

Σε 42 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 53χρονος βιαστής της Δάφνης. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Η δίκη διεξήχθη και σήμερα κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης κοπέλας.

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο είναι κάθειρξη 42 χρόνων, με εκτιτέα τα 25.  Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό, αποδεχόμενο την εισαγγελική εισήγηση που ζήτησε την καταδίκη του χαρακτηρίζοντάς τον «διεστραμμένο και σατανικό».

Η εισαγγελέας ζήτησε από τους δικαστές να μην λάβουν καθόλου υπόψη τους τον ισχυρισμό περί «συγκατάθεσης της 23χρονης» που από την πρώτη στιγμή προβάλλει ο 53χρονος. «Δεν θα χρειαζόταν να την ναρκώσει, να τη δέσει, να τη φιμώσει… Έτσι τη βρήκαν οι αστυνομικοί» είπε σε έντονο ύφος η εισαγγελική λειτουργός. Απευθυνόμενη στους δικαστές, η εισαγγελέας τούς προέτρεψε να καταδικάσουν χωρίς κανένα ελαφρυντικό τον 53χρονο λέγοντας πως «η παθούσα δίνει ακόμη μάχη για την υγεία της. Θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη για να μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της».

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος