Ρούμπεν Σεμέδο: Τι αναφέρει η 16χρονη που βρισκόταν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή – Η αλληλουχία των γεγονότων στην κατάθεσή της

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η κατάθεση της 17χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο μάνατζερ καλλιτεχνών, όπως και η κατάθεση της 16χρονης φίλης της που ήταν παρούσα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα.

Το ραντεβού με τον Πορτογάλο αμυντικό, όπως φαίνεται, είχε κλείσει η ίδια η 16χρονη, που το βράδυ της Παρασκευής πήρε την 17χρονη φίλη της για να συναντήσουν σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον 40χρονο Νιγηριανό και έναν ακόμη φίλο τους. Αφού η παρέα ήπιε από ένα ποτό αποφάσισε να επισκεφθεί μαγαζί στον Ωρωπό όπου ξενύχτησε διασκεδάζοντας μέχρι τις τέσσερις το πρωί. Ήπιαν σαμπάνια και σφηνάκια με αποτέλεσμα την 17χρονη να την επηρεάσουν. «Μου το είπε η ίδια ότι την είχε «χτυπήσει» και όταν σηκωνόταν παραπατούσε και είχε ξαπλώσει στον καναπέ» φέρεται να είπε η 16χρονη στην ανακρίτρια.

Η παρέα συνέχισε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή χωρίς την παρουσία του τρίτου άνδρα. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 16χρονη, ο Σεμέδο φιλήθηκε με την 17χρονη αλλά στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιό του όπου τον ακολούθησε η ίδια.

«Πρώτος με βίασε ο 40χρονος», λέει η 17χρονη. «Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε. Μετά έκλεισε την πόρτα και έφυγε. Εγώ σε κάποια φάση βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και του κάνω “όχι”».

Από την ψυχιατρική έκθεση προέκυψε ότι η 17χρονη είναι μία συγκροτημένη προσωπικότητα. Από την κατάθεση της όπως και από την κατάθεση της 16χρονης φίλης της προκύπτουν τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ.

Η ανακρίτρια δεν αρκέστηκε στις καταθέσεις που έδωσαν οι δύο ανήλικες στην Αστυνομία, καθώς ζήτησε να καταθέσουν ξανά ενώπιον της, παρουσία ψυχολόγου. Η ΕΡΤ αποκαλύπτει όσα είπε η 16χρονη στη Δικαιοσύνη.

«Όταν η φίλη μου συνήλθε τελείως μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί μ’ αυτούς τους δύο αλλά για τον 40χρονο θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μέσα σε όλα τα άλλα μου είπε ότι ο Σεμέδο ήταν ωραίος αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη επανέλαβε ότι η παθούσα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο της για να την πάρει από το σπίτι του ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία. «Η μαμά της την είχε πάρει το πρωί του Σαββάτου τηλέφωνο και είχε πει ότι όλα είναι καλά. Είχε πάρει και ίδια τηλέφωνο έναν που έβγαινε εκείνο τον καιρό και του είπε εάν μπορεί να έρθει να την πάρει μετά το σκηνικό με τον νιγηριανό, αλλά αυτός δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που πας και κάνεις. Δεν ξέρω αν πήρε κάποιον άλλον δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα εγώ να φύγουμε δε μου έλεγε να φύγουμε».

Η 16χρονη παραδέχτηκε ότι έστειλε μήνυμα στον Σεμέδο να συναντηθούν γιατί δεν ήξερε ότι η φίλη της βιάστηκε.

Σημαντικό ρόλο προκειμένου να καταγγελθεί στην Αστυνομία ο βιασμός διαδραμάτισε η μητέρα της 17χρονης, η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Η 17χρονη είχε πάρει τηλέφωνο ένα αγόρι που έβγαινε εκείνον τον καιρό και του είπε εάν μπορεί να έρθει να την πάρει μετά το σκηνικό με τον 40χρονο αλλά αυτός δεν ήρθε. Την Κυριακή μου είπε ότι η μαμά της γνωρίζει γι’ αυτά που έγιναν και δε μπορούσε να την κρατήσει να μην υποβάλει μήνυση. Εγώ πιστεύω ότι χωρίς τη μαμά της δεν θα είχε υποβάλει μήνυση», είπε η 16χρονη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο απολογείται αύριο Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ απολογείται την Παρασκευή.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος