Πυροβολισμοί σε βάρος μεταναστών στην πλ. Βικτωρίας

Περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον σπιτιού μετανάστη την ώρα που αυτός ήταν μέσα, σημειώθηκε στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή: Μετανάστης από το Πακιστάν, ο οποίος έχει τουριστικό γραφείο στην οδό Ιουλιανού, δέχτηκε πυροβολισμούς στο σπίτι του, γύρω στις 7μ.μ., από ένα φασιστοειδές, γνωστό για τη ρατσιστική του δράση και στις αρχές. Η σφαίρα έσπασε το τζάμι και εξοστρακίστηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο καταγγελλόμενος από το μετανάστη ως δράστης, είχε πραγματοποιήσει ανάλογη επίθεση πριν από ένα χρόνο, συνελήφθη και δύο μέρες μετά το συμβάν εκείνης της περιόδου κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Στο τελευταίο περιστατικό η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο αρκετά γρήγορα μετά την καταγγελία του θύματος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ο εντοπισμός του, ενώ στην ανακοίνωση ζητείται η άμεση σύλληψη και η τιμωρία του.

Οι αστυνομικοί  διαπίστωσαν ότι όντως υπήρχε οπή από σφαίρα στον τοίχο του διαμερίσματος. Παράλληλα, στο χώρο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχει εντοπιστεί το διαμέρισμα από όπου πυροβόλησε ο άγνωστος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ