Πήρε προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του (video)

Το πρωί της Πέμπτης (20/1/2022) θα απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών ο 46χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Με παγωμένο βλέμμα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Ο 46χρονος δέχτηκε “βροχή ερωτήσεων” από τους δημοσιογράφους, αλλά δεν απάντησε σε καμία από αυτές.

Το όχημα της ασφάλειας στο οποίο επέβαινε είχε φτάσει από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο 46χρονος παρέμενε μέσα σε αυτό και περίμενε τα διαδικαστικά, να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ώστε να οδηγηθεί στη συνέχεια στον ανακριτή.

Όπως προκύπτει, ο άνδρας περίμενε να παρέλθει το αυτόφωρο για να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών αρχών οπότε και συνελήφθη.

Ο 46χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, δεν είναι η πρώτη φορά που εκδήλωσε μια τόσο βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, είχε επιτεθεί και είχε μαχαιρώσει το 2015 στο Άργος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της.

Αίσθηση προκάλεσε και το μήνυμα της κόρης του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο οποίο του “εύχεται” “να σαπίσει στη φυλακή” και πως δεν χαίρεται καθόλου που τον έχει πατέρα.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος