Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης Τάκης Μπουγάς

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημιουργός μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής μουσικής σκηνής, Τάκης Μπουγάς.  Πολλά είναι τα τραγούδια του που σιγοτραγουδούνται ακόμα. Ανάμεσα σε αυτά “Το κακό παιδί”, “Κρίση”, “Θέλω να γυρίσω στα παλιά”, “Ένα”, “Γυμνό”, “Πας να με τρελάνεις”, “Ένα κενό”, “Είσαι το λάθος μου το τελευταίο”, “Ζηλεύω”, “Φως περισσότερο φώς”, “Μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι” κ.ά.

Από νωρίς συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Ο γνωστός Χάρρυ Κλυνν, τον οποίον θεωρούσε μεγάλο δάσκαλο, τον έκανε μαέστρο.

Ο Τάκης Μπουγάς τραγουδήθηκε από αναρίθμητους καλλιτέχνες. Από τον Άγγελο Διονυσίου, τον Μητροπάνο, την Μοσχολιού και την Τσανακλίδου, μέχρι την Πάολα, τον Μαζωνάκη και τον Ρέμο.

Από τα πρώτα του τραγούδια είναι το “Αννα”, το οποίο τραγούδησε, πριν από πολλά χρόνια, για πρώτη φορά ο Κώστας Καράλης με στίχους του Γιάννη Καλαμίτση. Το τραγούδι αυτό το ξανατραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και επανέλαβε την επιτυχία σ’ ένα πιο νεανικό κοινό.

Το ίδιο έγινε και με το τραγούδι “Ετοιμάζω ταξίδι”, το οποίο τραγουδήθηκε για πρώτη φορά από την Ελένη Δήμου και επανέλαβε την επιτυχία του πρόσφατα ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο θάνατος του Τάκη Μπουγά σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μουσικής.

Την είδηση γνωστοποίησε η στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος