Πειραιάς: Θρίλερ με την αρπαγή γνωστού επιχειρηματία (video)

Σε γρίφο εξελίσσεται για τις αστυνομικές αρχές η αρπαγή γνωστού στον εφοπλιστικό κύκλο, επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά το πρωί, την ώρα που έφευγε για το γραφείο του.

Οι τέσσερις δράστες φαίνεται να γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος και έδρασαν την κατάλληλη για αυτούς, στιγμή. Χτύπησαν με κινηματογραφικό τρόπο λίγο πριν τις εννέα. Για να μην γίνουν αντιληπτοί είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες φορούσαν μπλούζες της ΕΚΑΜ.

Στο σημείο έφθασαν λίγα λεπτά αργότερα, δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν με κορδέλες την παραλιακή οδό Θεμιστοκλέους και τους παράπλευρους δρόμους της πολυκατοικίας και συνέλεξαν αποτυπώματα από την είσοδο, το ΙΧ του απαχθέντος και την μοτοσυκλέτα του.

Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός στον κλάδο των πλοιοκτητών καθώς προμηθεύει με ποτά και καπνικά προϊόντα, σκάφη και πλοία της ακτοπλοΐας. Ο 50χρονος δεν έδειχνε να φοβάται κάτι, τονίζει ότι ξάδερφος του επιχειρηματία και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων, Νίκος Μαυρίκος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι πινακίδες του οχήματος το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν αντιστοιχούν σε κάποιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα και πιθανολογείται ότι είναι πλαστές. Οι αρχές εξετάζουν ακόμη το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες διπλανού σούπερ μάρκετ και κατοικιών, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των απαγωγέων.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος