Πάρτι συνωστισμού σε Χαλκίδα και Μύκονο – Ακυρώθηκε συναυλία γνωστού τραγουδιστή στην Κουρούτα (video)

Την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε συναυλία γνωστού τραγουδιστή στην Κουρούτα Ηλείας, καθώς η αστυνομία ζήτησε να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Χωρίς μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας, διασκέδαζαν μέχρι το πρωί θαμώνες ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε κλαμπ της Χαλκίδας και στη Μύκονο, που η μάσκα είναι άγνωστη λέξη, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη για πάρτι σε ιδιωτική βίλα.

Παρά τους συνεχιζόμενους ελέγχους της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, στα στενοσόκακα της Χώρας στη Μύκονο ο συνωστισμός είναι αναπόφευκτος. Ελάχιστοι είναι οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες που φορούν μάσκα.

Τις τελευταίες ώρες έγιναν στη Μύκονο 9 έλεγχοι και ένας άνδρας που διοργάνωνε πάρτι σε βίλα συνελήφθη.

Χωρίς μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θαμώνες σε κλαμπ και νυχτερινά κέντρα στη Γλύφα Χαλκίδας.

Στην Κουρούτα Ηλείας, μετά από έλεγχο των αστυνομικών ακυρώθηκε η συναυλία γνωστού τραγουδιστή που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση άνω των 100 καθιστών ατόμων σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, με χρήση μάσκας και σε απόσταση 2 μέτρων ανάμεσα στις καρέκλες.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Ματίνα Καλτάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος