Την παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως τις 15 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για όσους πολίτες δεν έχουν εκπληρώσει τη σχετική υποχρέωσή τους έως τις 31 Δεκεμβρίου. Για την ίδια ημερομηνία παρατείνεται και η προθεσμία κατάθεσης πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας στις αρμόδιες ΔΟΥ.
Για την κατάθεση των πινακίδων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες, πληρωμένα τέλη 2019, στάθμευση σε ιδιόκτητο χώρο, ταυτότητα ή εξουσιοδότηση.
“Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο”, τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Άκης Αθανασόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος