Παραλιακή: Νέα σηματοδότηση για την ασφάλεια οδηγών και πεζών

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις  στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος  προκειμένου, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, να διασφαλιστούν η ασφάλεια οδηγών και πεζών με την αξιοποίηση σύγχρονων μέσων τεχνολογίας.
Παράλληλα, όπως είπε, αναβαθμίζεται το αστικό περιβάλλον, με αφορμή τις παρεμβάσεις στους κόμβους φωτεινής σηματοδότησης της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος.

Πρόκειται για τις εργασίες αντικατάστασης των ιστών με νέους γαλβανισμένους και σηματοδότες τεχνολογίας Led, υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 24/11/2020 στον δήμο Π. Φαλήρου (Λ. Ποσειδώνος – Πλ. Ικάρων). Αυτό το διάστημα συνεχίζονται στο ύψος της Βούλας και θα περατωθούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Σημειώνεται ότι με το παρόν έργο συντήρησης και άρσης βλαβών των κόμβων φωτεινής σηματοδότησης, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν αντικατασταθεί μέχρι σήμερα 700 ιστοί και 1.600 σηματοδότες, ενώ στο πλαίσιο προηγούμενων έργων έχουν αντικατασταθεί 1.200 ιστοί και 4.600 σηματοδότες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος