ertnews.gr

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση για τη δίκη λόγω επεισοδίων στο άγαλμα του Τρούμαν

05/11 17:44
ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση για τη δίκη λόγω επεισοδίων στο άγαλμα του Τρούμαν

Κάλεσμα στα συνδικάτα να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Νοέμβρη στις 9.00 π.μ. στο κτίριο 7, στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: “Την Πέμπτη 7 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ – Τουρκίας στη Συρία.

Με τα γνωστά κατασκευασμένα κατηγορητήρια που παραγγέλλει η Πρεσβεία των ΗΠΑ, η κυβέρνηση Ν.Δ., συνεχίζοντας τη δουλειά που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύει όσους αντιπαλεύουν τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών. Για αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται με συλλήψεις, δίκες και διώξεις”.

Aντίστοιχο κάλεσμα έκανε και η ΕΕΔΥΕ που αναφέρει μεταξύ άλλων: “Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας και απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών! Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους!”>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version