Παλαιό Φάληρο – Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ: Αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Οπλισμένος και με κουκούλα full face εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας, επί της οδού Τερψιθέας 45, στο Παλαιό Φάληρο, ένας άνδρας, ρουμανικής καταγωγής, και με την απειλή όπλου άρπαξε από την ταμία όσα χρήματα υπήρχαν. Η ΕΡΤ παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή της σύλληψής του.

Πριν,  εξαφανιστεί ο ληστής από το σούπερ μάρκετ, οι υπάλληλοι πρόλαβαν και πάτησαν το μπουτόν και αμέσως έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην οδό Σωκράτους εντόπισαν τον άνδρα, την ώρα, μάλιστα, που είχε πετάξει σε έναν κάδο το όπλο και τα χρήματα και προσπαθούσε να διαφύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έμπαινε στις πυλωτές των σπιτιών και πηδούσε από πολυκατοικία σε πολυκατοικία. Λίγα μέτρα μακρυά από το σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Τσαμαδού, βγήκε στο δρόμο και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στο σημείο και είχαν αποκλείσει την περιοχή  τον εντόπισαν και να τον συνέλαβαν . Οι αστυνομικοί βρήκαν τόσο τα χρήματα που πήρε από το σούπερ μάρκετ όσο και το όπλο της ληστείας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος