Π. Βαφίνης, δήμαρχος Αλοννήσου: Γιατί το νησί μας κατέκτησε την 1η θέση στα ελληνικά νησιά από τους Times

“H Αλόννησος κατακτά την Ευρώπη, κατακτά τον κόσμο ως ένας επίγειος οικολογικός παράδεισος, με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης”, επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις”, ο Πέτρος Βαφίνης Δήμαρχος Αλοννήσου, με αφορμή τη σημαντική πρόσφατη διάκριση που έλαβε το νησί, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των 25 προτεινόμενων ελληνικών νησιών από τους Times του Λονδίνου.

Στις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί συμπλήρωσε τους υποβρύχιους γάμους, με τον πρώτο από αυτούς να τελείται στις 28 Αυγούστου από ζευγάρι Ελλήνων, καθώς και τις πεζοπορικές διαδρομές στο κατάφυτο νησί. “Είναι ένα νησί που προσφέρεται για πραγματικές και ποιοτικές διακοπές και καλή γαστρονομία” σημείωσε.

Τα τελευταία χρόνια η Αλόννησος λαμβάνει σημαντικές διακρίσεις από σημαντικά και έγκριτα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού συμπλήρωσε “προχθές είχαμε τη διάκριση από τους Times, πριν 10 ημέρες είχαμε από την Guardian αλλά και από την Ένωση Βρετανικών πρακτόρων παλαιότερα, αλλά και από το National Geographic.”

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος