Π. Σταμπουλίδης: Το «click away» λειτουργεί κανονικά και με συνέπεια από τις επιχειρήσεις

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μίλησε για την πρώτη εικόνα της αγοράς μέσω της εφαρμογής του «click away», η οποία λειτουργεί κανονικά και με συνέπεια σύμφωνα με τον ίδιο.

Η αγορά είναι κλειστή και δεν υπάρχει διαδικασία επανεκκίνησης  με την έννοια της αυτόβουλης προσέλευσης των καταναλωτών στους εμπορικούς δρόμους και τα καταστήματα σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη.

«Υπάρχει μια τυποποιημένη διαδικασία η οποία επιλέχθηκε για να κρατήσουμε ζωντανή την σχέση του καταναλωτή με την επιχείρηση. Είναι και μια διαδικασία η οποία αποσυμφορίζει αρκετά και τις ταχυμεταφορές οι οποίες όντως θα νιώσουν μια μεγάλη ανακούφιση τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχουμε στοιχεία οτι παραδίδουν πολύ πιο γρήγορα τα δέματα», ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης.

«Οι καταναλωτές εμπιστεύονται την διαδικασία και την τηρούν με μεγάλη επιτυχία. Βλέπουμε ότι καθημερινά υπάρχει μια αύξηση των όγκων των προϊόντων που παράγονται με τη μέθοδο του «click away», αυτό δείχνει ότι ο κόσμος θέλει μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξασφαλίσει τα ψώνια του», υπογραμμίζει ο κ. Σταμπουλίδης.

Σχετικά με την πρώτη εικόνα της αγοράς της εφαρμογής «click away» ο κ. Σταμπουλίδης αναφέρει:

«Η μέθοδος «click away» eίναι ενθαρρυντική. Παρουσιάζει μια ωριμότητα και των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, οι οποίοι πλέον προσπαθούν χωρίς να ταράξουν την λειτουργία των μέτρων του περιορισμού, μπορεί και λειτουργεί. Υπάρχουν φαινόμενα και συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με τα μέτρα, αυτές απομονώνονται».

Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί όσο οδηγούμαστε προς τις ημέρες των εορτών τονίζει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Σύντομα θα ξεκινήσει η δυνατότητα όσων μένουν στα ξενοδοχεία να δέχονται το γεύμα τους μόνο στα δωμάτια. Απαγορεύεται η λειτουργία των εστιατορίων στις παραμονές και ανήμερα των εορτών. Κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να μεταβεί για διαμονή σε ξενοδοχείο τις ημέρες των γιορτών. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε καμία από τις επιλογές του 13033 ή απο τις βεβαιώσεις. Όσοι διαφεύγουν σε ξενοδοχεία είναι για πολύ συγκεκριμένους λόγους (επαγγελματικούς κ.α.)», καταλήγει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος