OME-OTE: Συναλλαγές με κάρτα το “αντίδοτο” για τις ληστείες σε καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ

Μετά την τρίτη κατά σειρά-μέσα σε 10 ημέρες-ληστεία σε κατάστημα του Ομίλου ΟΤΕ, η ομοσπονδία των εργαζομένων αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της στο θέμα, προτείνοντας σαν λύση την αποκλειστική χρήση καρτών για τις συναλλαγές.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ αναφέρει πως: “Η συχνότητα αυτών των γεγονότων θα πρέπει σίγουρα να μας προβληματίσει όλους και να ενεργήσουμε άμεσα, εργαζόμενοι και διοίκηση, για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότηταςτων εργαζομένων.

Καλούμε τη Διοίκηση να επικοινωνήσει στους πελάτες την εφαρμογή ως μοναδικού μέσου πληρωμής στα καταστήματα την κάρτα. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η εξάλειψη του φαινομένου των κλοπών.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραμένουν ψύχραιμοι (όπως το πράττουν μέχρι τώρα) σε τέτοια συμβάντα με πρωταρχικό μέλημα την σωματική τους ακεραιότητα και ασφάλεια.

Επίσης σας καλούμε να ενημερώνετε άμεσα τα Σωματεία, έτσι ώστε να ενεργούμε άμεσα. Είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Για μας η αξία της ανθρώπινης ζωής είναο πάνω από τα υλικά αγαθά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος