Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του Λουκά Παπαδήμου – Η αστυνομική έρευνα (video)

Ομαλά, χωρίς προβλήματα, εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν η διεύθυνση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και οι θεράποντες ιατροί. Στο νοσοκομείο πήγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με τον κ. Παπαδήμο, έμαθε ότι τον παγιδευμένο φάκελο τον είχε παραλάβει από το σπίτι του.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού χαρακτηρίζεται σταθερή και δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ και η κατάστασή του έχει αντιμετωπιστεί όπως έπρεπε από τους ιατρούς. Θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στη ΜΕΘ εξαιτίας του τραύματος που έχει στον δεξί του μηρό» δήλωσε ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου.

«Ο ασθενής αναπνέει καλά, δεν χρειάστηκε να φορέσει καν μάσκα οξυγόνου. Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων που έχει, αυτό στον μηρό είναι το πιο βαθύ. Το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του. Το τραύμα έχει φτάσει μέχρι τους μυς» σημείωσε ένας από τους θεράποντες γιατρούς.

Οι συνοδοί του Λουκά Παπαδήμου είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο ακόμα και σήμερα.

Η αστυνομική έρευνα

Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής τα υπολείμματα του εκρηκτικου μηχανισμού, αλλα και η μεθοδολογία των δραστών της επίθεσης κατά του Λουκα Παπαδημου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παγιδευμένος φάκελος είχε περάσει από έλεγχο πριν φτάσει στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, χωρίς να εντοπιστεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Σχετική είδηση: Έρευνα για το πώς «πέρασε» ο φάκελος στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος