Η λειτουργία των Μέσων Μεταφοράς – Αποκαταστάθηκε η γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά

Αποκαταστάθηκε πλήρως η γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά σε ολόκληρο το δίκτυο. Αδιάκοπες είναι οι προσπάθειες του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, για την αποκατάσταση , εκεί που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κανονικά εκτελούνται στην Αττική τα δρομολόγια  των λεωφορείων και των τρόλεϊ όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, ο  Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ, Στέφανος Αγίασογλου.

Πριν από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν απο τα αμαξοστάσια τα λεωφορεία (γραμμές ΟΣΥ, ΚΤΕΛ) και τα τρόλεϊ. Ωστόσο, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που άφησε η κακοκαιρία “Μήδεια”, παρατηρούνται κάποιες δυσκολίες στις μετακινήσεις των οχημάτων σε τοπικές γραμμές στα Βόρεια Προάστια.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν συνεχώς αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα  απρόσκοπτης εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των συρμών του μετρό στη γραμμή 1 ( Πειραιάς – Κηφισιά). Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πλέον κανονικά σε ολόκληρο το δικτυο από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.

Στο μετρό οι γραμμές 2 και 3  λειτουργούν κανονικά, όπως και χθες, εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Περιορισμένα δρομολόγια του προαστιακού στις διαδρομές Κιάτο- Λιόσια, Λιόσια – Πλακεντίας, Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι εφόσον τα προβλήματα αποκατασταθούν θα υπάρξει και σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων.

Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην υποδομή στην περιοχή της Οινόης είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί το δρομολόγιο της πρωινής αμαξοστοιχίας για Θεσσαλονίκη και το μεσημεριανό από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Ειδικότερα, έχουν πέσει δέντρα και καλώδια στη σιδηροδρομική γραμμή και τα συνεργεία του ΟΣΕ προσπαθούν να την καθαρίσουν. Γίνεται προσπάθεια να αναχωρήσει κανονικά το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη η Αμαξοστοιχία 56 που είναι προγραμματισμένη για τις 3.30.

 Κανονικά διεξάγονται και  τα δρομολόγια διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος