OIYE: Χαιρετίζουμε το γενναίο ΟΧΙ – Χρεοκοπημένη η ΓΣΕΕ

Για “μεγαλειώδες μήνυμα αντίστασης και αγώνα των εργαζομένων και του λαού μας, ενάντια στις απαιτήσεις των δανειστών”, κάνει λόγο η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) αναφερόμενη στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ακολούθως, χαρακτηρίζει “έκθετη, χρεοκοπημένη και απονομιμοποιημένη την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, στις συνειδήσεις των εργαζομένων”.

Στον απολογισμό και τις εκτιμήσεις της η ΟΙΥΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Οι εργαζόμενοι μαζί με τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, όλοι μαζί δώσαμε έναν σκληρό και άνισο, αλλά ταυτόχρονα μεγάλο και δίκαιο αγώνα ενάντια στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατατρομοκράτησης, ανοιχτών εκβιασμών και κλειστών τραπεζών που επέβαλε το «μαύρο μέτωπο» των δανειστών – «θεσμών», των μνημονιακών κομμάτων και το σύνολο των εργοδοτών και των επιχειρήσεων.

Δυστυχώς, στο μεγάλο αυτόν αγώνα του λαού μας και των εργαζομένων, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν ήταν απλώς απούσα και άφωνη, όπως μέχρι σήμερα συνήθιζε, πήγε ένα βήμα παραπέρα και συντάχθηκε δημοσίως και προκλητικά με όλο το καθεστωτικό και σάπιο πολιτικό σύστημα της τρομοκρατίας και της μνημονιακής υποταγής, χαρακτηρίζοντας προκλητικά την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ως ψευδεπίγραφη (!) και διχαστική (!), ζητώντας την απόσυρσή του και καλώντας ταυτόχρονα για υπερψήφιση του ΝΑΙ, με το πλαστό δίλημμα που έθεσαν οι ίδιοι οι πιστωτές, οι εργοδότες και τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, που έβαλαν πλάτες στην επιβίωση του συστήματος.

Αυτή η ΓΣΕΕ, με τη θέση της ξεπέρασε κάθε όριο φαντασίας.
Απέδειξε ότι είναι απέναντι σε αυτούς τους οποίους εκπροσωπεί.

Απέδειξε ότι δεν εκφράζει κανέναν εργαζόμενο, παρά μόνο τους επικεφαλής των παρατάξεων που έχουν μια πρόσκαιρη κομματική πλειοψηφία.
Απέδειξε ότι είναι έκθετη, χρεοκοπημένη και απονομιμοποιημένη στις συνειδήσεις των εργαζομένων. Αυτή τη ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι θα την αλλάξουν σύντομα!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος