Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Διαφορές και συνεχείς διαπληκτισμοί μεταξύ πατέρα και γιου (video)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Ηλεία από το τραγικό γεγονός που συνέβη στο χωριό Μηλέα της Ζαχάρως, όταν ένας 86χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του (που ήταν ο Βενιαμίν από τα εννέα παιδιά που είχε) και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 45χρονος Κλ.Τ. επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας. Είχε έλθει τελευταία από την Αθήνα και διέμενε στο σπίτι πάνω από αυτό του πατέρα του. Οι κάτοικοι του χωριού έλεγαν διάφορα: Οτι πατέρας και γιος είχαν διαφορές για περιουσιακά στοιχεία, πως ο πατέρας ήθελε να φύγει ο γιος του από το σπίτι και άλλα.

Ο πατέρας την ώρα της επιστροφής του γιου του φαίνεται πως περίμενε κοντά στην πόρτα του δικού του σπιτιού. Μόλις έφτασε ο γιος κινήθηκε προς τη μεριά του και την ώρα που ο 45χρονος ανέβαινε τη σκάλα τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ο πατέρας επέστρεψε στο σπίτι του που είναι στο ισόγειο και μπροστά στην πόρτα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι δύο πυροβολισμοί προκάλεσαν την περιέργεια των γειτόνων που έσπευσαν στο σπίτι και είδαν πατέρα και γιο νεκρούς.

Στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, ο διοικητής της Υ.Α. Πύργου Μπάμπης Πατσούρης και αστυνομικοί της Ασφάλειας για την αυτοψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, ο 45χρονος είχε έλθει πριν λίγο καιρό από την Αθήνα για να μείνει στον επάνω όροφο της κατοικίας, ενώ ο πατέρας ζούσε στο ισόγειο, μόνος, αφού η σύζυγός του είχε φύγει από τη ζωή περίπου πριν 20 χρόνια.

Λέγεται πως ο 86χρονος αντιδρούσε για το γεγονός αυτό, αλλά παρόλα αυτά ο 45χρονος ήταν αυτός που τον πήγαινε τελευταία στο νοσοκομείο τακτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που είχε ο ηλικιωμένος πατέρας του.

Ο 45χρονος επέστρεψε στο σπίτι με μια σακούλα ψάρια προκειμένου να δειπνήσει μαζί με τα αδέρφια του.

Πηγή ΕΡΤ Πύργου Ζαχαρίας Μαντάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος