Ο Δ. Τσερμενίδης μιλά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ (audio)

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσερμενίδης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, για την πορεία των κινητοποιήσεων.

Ο κ. Τσερμενίδης είπε ότι ο πρωθυπουργός «αφού ενημερώθηκε από τους φορείς της πόλης, δήλωσε και δεσμεύθηκε ότι θα προδιορίσει τα οικονομικά του οργανισμού και πρωτίστως να πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Έτσι στην χθεσινή (Κυριακή 27-11) Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που παραμένουν για 3ο μήνα απλήρωτοι, αποδεχόμενοι την δέσμευση του πρωθυπουργού έκαναν δεκτή την πρόταση του προέδρου τους και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και ανέστειλαν την επίσχεση εργασίας μέχρι την Τετάρτη.

Ο κ. Τσερμενίδης υπογράμμισε ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα μέχρι την Τετάρτη, από την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις κινητοποιήσεις τους.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος