Ο πρόεδρος της Pfizer Αλ. Μπουρλά αποκλειστικά στην ΕΡΤ – Στο κεντρικό δελτίο στις 21:00

Μια μεγάλη αποκλειστικότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00, κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού στην Ελλάδα.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, της εταιρείας που πήρε πρώτη την άδεια να θέσει σε κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του Covid-19, μιλά αποκλειστικά στην ΕΡΤ1 και στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Στην πρώτη του συνέντευξη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και σε απευθείας σύνδεση με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ, ο Άλμπερτ Μπουρλά παρουσιάζει τον σχεδιασμό, το χρονοδιάγραμμα και κρίσιμες λεπτομέρειες για τη διάθεση των εμβολίων.

Ο επικεφαλής της Pfizer αποκαλύπτει τον συνολικό αριθμό των εμβολίων που θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά και το πλάνο ασφαλείας που θα διέπει τη μεταφορά τους στη χώρα μας.

Επίσης, αναφέρεται στις δυσκολίες για την παρασκευή του εμβολίου, αλλά και στους λόγους που οδήγησαν τόσο άμεσα στο μεγάλο αυτό επιστημονικό επίτευγμα, το οποίο δίνει ελπίδα για την αναχαίτιση της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος