ΝΔ: Θεωρείται κανονικό να διαθέτει η Folli Follie 80.000 στην περιφέρεια του κ. Μπαλαούρα

Συνέχεια στο θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie δίνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή αναφορά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διατέθηκαν 80000 ευρώ τα οποία πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, που είναι  και η εκλογική του περιφέρεια.

Σε ανακοίνωσή της  η ΝΔ καλεί εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις σχετικά με τις αναφορές που γίνονται  σε στελέχη του στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της folli follie προς τον ιδρυτή της, που σήμερα είναι υπόδικος.

«Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie προς τον υπόδικο ιδρυτή της που είδε χθες το φως της δημοσιότητας» αναφέρει η ανακοίνωση «γίνεται αναφορά σε διάθεση «κονδυλίου (80)» για “κάποιες ανάγκες” του “ανθρώπου τους” που θα είναι “δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα”.

Και συνεχίζει: «Μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Μπαλαούρας, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, βγήκε και ουσιαστικά παραδεχθηκε τη συναλλαγή με τη συγκεκριμένη εταιρία δηλώνοντας ότι τα € 80.000 πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, της εκλογικής του περιφέρειας».

Στο πλαίσιο αυτό θέτει προς τον ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα «για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής  Οικονομικων Υποθεσεων της Βουλής;».

Καταλήγει δε με το ερώτημα: «θεωρείται και αυτό κανονικό για το “μαγαζί”;».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος