Μηνύσεις μεταξύ στελεχών στην “Ελληνική Λύση” – Αφορμή η έδρα στην Λάρισα (video)

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” Θ. Νασίκας, μετά από μήνυση του επικεφαλής της παράταξης Κυριάκου Βελόπουλου. Μετά την απολογία στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος. Ο Κ. Βελόπουλος κατηγορεί τον Θ. Νασίκα και τον γιό του ότι τον απείλησαν, μετά την απόφασή του να κρατήσει την βουλευτική έδρα της Λάρισας.

Με αιχμές κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, ο δεύτερος σε ψήφους του ψηφοδελτίου της Λάρισας κ. Θανάσης Νασίκας.

Η απόφαση του κ. Βελόπουλου να κάνει χρήση της βουλευτικής έδρας στη Λάρισα και όχι στην Θεσσαλονίκη ή στην Πάτρα οδήγησε τον κ. Νασίκα πρώην Δήμαρχο Τυρνάβου και αγροτοσυνδικαλιστή να αποχωρήσει και να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «άφιλο» και «ανέντιμο».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «ο κ. Βελόπουλος τον είχε διαβεβαιώσει στο λόγο της τιμής του πως θα κρατήσει την έδρα σε μία από τις άλλες πόλεις στα ψηφοδέλτια των οποίων, επίσης, συμμετείχε».

«Ξέρω τι μεσολάβησε αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω» αναφέρει ο κ. Νασίκας. «Λυπάμαι πολύ που εγώ και ολόκληρη η οικογένειά μου, τα τρία μου παιδιά, η γυναίκα μου, τα αδέλφια μου και οι φίλοι μου κάναμε όλον αυτό τον αγώνα για να έρθει η έδρα στη Λάρισα. Ο κ. Βελόπουλος αποφάσισε να στερήσει από τη Θεσσαλία έναν αγρότη βουλευτή».

«Εξαπατήθηκα» προσθέτει ο κ. Νασίκας και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του πως «σύντομα θα βρεθεί ο νέος πολιτικός χώρος στον οποίο θα ξεκινήσω τον νέο μου αγώνα». Ο κ. Νασίκας προτίθεται να καταθέσει μήνυση κι ο ίδιος κατά του Κ. Βελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κ. Θεοχαρούλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ