Μια Ανοιξιάτικη Eορταγορά για καλό σκοπό

Μια Πόρτα Ανοιχτή γεμάτη λουλούδια και χρώματα μας περιμένει στις 17 και 18 Απριλίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2, Αθήνα).

Στη διήμερη εορταγορά, που διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, θα βρούμε Πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία και cd, είδη σπιτιού και συσκευασμένα τρόφιμα και μια μοναδική ευκαιρία: συλλεκτικά είδη από προσωπικές συλλογές όπως γκραβούρες, πορσελάνες, κεντήματα και ασημικά.

Παράλληλα θα λειτουργεί κυλικείο με σπιτικά γλυκά και αλμυρά.

Η Πασχαλινή Εορταγορά θα συνοδεύεται από μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Χορωδίας «Πόρτα Ανοιχτή».

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-96 37 124 & 210-96 22 290 και στο facebook.

Μια Ανοιξιάτικη Eορταγορά για καλό σκοπόΠοια είναι η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή 

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη πάνω από 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στη μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών «δια το πολλαχώς κοινωφελές έργον της» και έχει λάβει πολλές ακόμα ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις. Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος