Η ανάπτυξη και ο συντονισμός τον φορέων της Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την καταγραφή τοπικών συνταγών, τη δημιουργία νέων συνταγών με βάση τα παραγόμενα προϊόντα και η δημιουργία του γαστρονομικού στίγματος προκειμένου να αποκτήσει η περιφέρεια «Γαστρονομικό Τουρισμό» συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας Στεργίου Σπύρος ,η γραμματέας του ΣΚΕΑΝΑ Πετροπούλου Βάσια, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου Ναστούλης Κωνσταντίνος και ο υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Πασιόπουλος Κωνσταντίνος.
Nίκη Παπαδούλα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος