“Μέχρι ξεπουλήματος” ανοικτή η Βαρβάκειος – Ωράριο καταστημάτων (video)

Αυξημένη ειναι σήμερα η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά, που θα μείνει ανοικτή “μέχρι το ξεπούλημα”, όπως λένε χαρακτηριστικά οι πωλητές, σε αντίθεση με τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά ως τις 7 σήμερα το απόγευμα. Από 6 εως 8% χαμηλότερες είναι οι τιμές στο αρνί και το κατσίκι.

Ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου Ιχθυαγοράς Σπύρος Κοράκης, εκφράζει την ικανοποίηση του βεβαιώνοντας ότι «φέτος κινήθηκε πάρα πολύ καλά και είχε καλύτερες τιμές τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής, Βασίλης Ντελφιλιππίδης, δηλώνει ωστόσο, πως δεν είναι ικανοποιημένος από την κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η αγορά είναι ανοιχτή σήμερα και αύριο Μ. Σάββατο, θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή του Πάσχα καθώς και τη Δευτέρα, και θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 18 Απριλίου.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου προτείνει στις επιχειρήσεις μέλη της να κλείνουν πιο νωρίς τα μαγαζιά, τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο είναι από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 15:00, ενώ στην εγκύκλιο της η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ενημέρωσε για το εξής ωράριο:

Μ.Παρασκευή 13:00-21:00
Μ.Σάββατο 9:00-20:00

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1, Ρεπορτάζ- βίντεο: Μαρίνα Παπαδάκη,ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος