Με υπόμνημα οι εξηγήσεις δημοφιλούς ηθοποιού για βιασμό & απόπειρες κατά τριών γυναικών

Με υπόμνημα έδωσε εξηγήσεις ο δημοφιλής ηθοποιός στον εισαγγελέα, που αφορούν σε καταγγελίες εις βάρος του, για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο ηθοποιός προτίμησε να μην προσέλθει ο ίδιος ενώπιον του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου που ερευνά τις τρεις σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του, δυνατότητα που έχει σε αυτήν τη φάση της ποινικής διαδικασίας, αλλά να αντικρούσει τους ισχυρισμούς που προβάλλουν οι καταγγέλλουσες μέσω γραπτού υπομνήματος με τις θέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός ζήτησε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εξετάσει συγκεκριμένα πρόσωπα, αίτημα που τουλάχιστον σε μία περίπτωση έγινε δεκτό από τον κ. Σπυρόπουλο. Ο εισαγγελέας φαίνεται να εξέτασε το πρωί μία γυναίκα που έχει σχέση με τον κωμικό η οποία εκτιμάται ότι αναφέρθηκε κυρίως στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του καλλιτέχνη.

Μετά την εξέταση της γυναίκας αυτής, υποβλήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του ηθοποιού το υπόμνημα με τις απαντήσεις που δίνει ο ελεγχόμενος σε όσα καταγγέλλονται από τις τρεις συναδέλφους του.

Η έρευνα του εισαγγελικού λειτουργού πλέον βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τον κ. Σπυρόπουλο άμεσα να αποφαίνεται αν θα πρέπει να ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη σε βάρος του διακεκριμένου ηθοποιού για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που του αποδίδουν οι καταγγέλλουσες.

Οι τρεις ηθοποιοί, των οποίων οι καταγγελίες αποτέλεσαν το υλικό για την επίμαχη δικογραφία που σχηματίστηκε στην Εισαγγελία, προσέφυγαν αρχικά στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών όπου αναφέρθηκαν σε όσα υποστηρίζουν ότι υπέστησαν από τον ελεγχόμενο συνάδελφό τους.

Ο βιασμός που αποδίδεται στον καλλιτέχνη από τη συνάδελφό του φέρεται να έχει τελεστεί το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους. Στις δύο καταγγελίες που αφορούν απόπειρα βιασμού, ο ηθοποιός φέρεται να εμφανίζει αντίστοιχη τακτική έναντι των δύο συναδέλφων του, οι οποίες αναφέρουν πως όταν, παρά τη βία που τους ασκεί, δεν επιτυγχάνει το στόχο του, εμφανίζεται να τις απειλεί με επαγγελματικό αποκλεισμό τους.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠE

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος