Mάζεψαν από τη θάλασσα πινακίδες για τον κορονοϊό

Εκτός από τη “συνήθη” σαβούρα, αυτή τη φορά οι δύτες του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club, ανέσυραν από το βυθό και δημοτικές πινακίδες που αναφέρονταν στα απαιτούμενα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για τον κορονοϊό. Κάποιοι φαίνεται ενοχλήθηκαν και πέταξαν τις πινακίδες στη θάλασσα.

Mάζεψαν από τη θάλασσα πινακίδες για τον κορονοϊόΚάνοντας τον απολογισμό της εθελοντικής δράσης που διεξήχθη το Σάββατο 25/07/2020 Λιμάνι Λουτρακίου, δεύτερη μέρα συνεργασίας με την ομάδα Beach Cleaning, ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club αναφέρει: “καθαρίσαμε το βυθό στο λιμάνι Λουτρακίου και την παρακείμενη παραλία.

Mάζεψαν από τη θάλασσα πινακίδες για τον κορονοϊόΑνελκύθηκαν από το βυθό 83 κιλά ή 282 αντικείμενα: κουτάκια αλουμινίου, πλαστικά μπουκάλια, ρούχα, σίδερα, μάσκες ιατρικές, εργαλεία, σωλήνες, πατίνι, κομμάτια μέταλλο, ζάντα ποδηλάτου, κάποιοι ξήλωσαν δημοτικές πινακίδες και τις πέταξαν στην θάλασσα, 1 ομπρέλα θαλάσσης, συσκευασίες φαγητού κλπ. Από την προβλήτα και την παραλία μαζεύτηκαν από τους εθελοντές πολλά κυρίως πλαστικά σκουπίδια…..

Mάζεψαν από τη θάλασσα πινακίδες για τον κορονοϊόΗ ομάδα μας απαρτιζόταν από 6 δύτες και 12 στην ξηρά. Ευχαριστούμε τους Beach cleaning για την συνεργασία και όλους τους συμμετέχοντες!

Mάζεψαν από τη θάλασσα πινακίδες για τον κορονοϊόΠροστατεύουμε αυτό που αγαπάμε. Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!”.

Σχετική είδηση: Το ert.gr παρουσιάζει τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος