Μάνος Λογοθέτης: Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, δεν υπάρχουν τα περιθώρια (audio)

O ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ενημέρωσης, Μάνος Λογοθέτης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Ο κ. Λογοθέτης υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών, υπογραμμίζοντας ότι ο διάλογος με τις τοπικές αρχές και κοινωνίες στα νησιά, κράτησε «πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» και «τελικά ο διάλογος αυτός οδηγήθηκε σε αδιέξοδο».
Συμφωνήσαμε σε όλα με τις τοπικές κοινωνίες και οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο όταν φτάσαμε στις λεπτομέρειες υποστήριξε ο κ. Λογοθέτης.

Σχολιάζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του όρου «επίταξη» στην στάση των τοπικών κοινωνιών, ο Ειδικός Γραμματέας, είπε πως «οπουδήποτε ζητούσαμε να νοικιάσουμε ένα ακίνητο, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, το μισθίο ανέβαινε στο θεό».

Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, δεν υπάρχουν τα περιθώρια» είπε ο κ. Λογοθέτης και απέδωσε «στην άλλη πλευρά» απόλυτα αρνητική στάση.
Τέλος, ο κ. Λογοθέτης υπογράμμισε την ενότητα του κράτους και την ευθύνη της κυβέρνησης να λάβει σημαντικές αποφάσεις για ένα τέτοιο κρίσιμο ζήτημα.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος