“Μαμούθ” δίκτυο διακίνησης κοκαίνης είχαν στήσει οι δύο Σέρβοι (video)

Σε διεθνές κύκλωμα στρέφονται πλέον οι έρευνες αφού το “βουνό κοκαϊνης” που αντίκρισαν οι αστυνομικοί  στο πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα, είχε προέλευση κατευθείαν από την Λατινική Αμερική με προορισμούς ανά την Ευρώπη. Εκτός όμως από τα 136 κιλά που κατασχέθηκαν, αναζητούνται ακόμη 245 κιλά και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους παραλήπτες.

Η τιμή πώλησης στη χοντρική ήταν 40.000 ευρώ το κιλό και τα κέρδη θα ξεπερνούσαν τα 15.000.000 ευρώ.

Ασύλληπτος παραμένει ο συνεργός του 33χρονου Σερβοκροάτη που κρατείται και όπως έγινε γνωστό έκλεινε τις συμφωνίες για την πώληση ποσοτήτων κοκαίνης σε εμπόρους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο συνεργός του που περιγράφεται ως 35χρονος ψηλός ξανθός με γαλανά μάτια που ακούει στο όνομα Ιβάν, κυκλοφορούσε με Πόρσε και Μερσεντές και είχε προπληρώσει τρία ενοίκια έναντι 4,5 χιλιάδων ευρώ για το διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης του οποίου αναζητείται, ενώ ενοικίαζε το ακίνητο μέσω μεσίτη.

Σημειώσεις που “καίνε”

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα από τις σημειώσεις και τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν, αναζητούν στοιχεία για τους αγοραστές κοκαίνης και για συνεργούς των δυο Σέρβων.

Σε μια σημείωση αναγράφεται ότι στις 9/11/2017 υπήρχαν  381 συσκευασίες, κοκαΐνης. Σχεδόν σε όλες τις κατασχεθείσες ιδιόχειρες σημειώσεις αναγράφονται οι διακινηθείσες ανά ημερομηνία ποσότητες κοκαΐνης, με τους αντίστοιχους κωδικούς και τα χρηματικά ποσά που απέφερε η διακίνηση.

Σχετική είδηση:Ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε στη Βάρκιζα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος