Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου, που κατηγορείται για το βιασμό της 15χρονης

Δόθηκαν  στη δημοσιότητα, από την ΕΛ.ΑΣ, τα στοιχεία και η φωτογραφία του 44χρονου άνδρα που κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία του βιασμού 15χρονης μετά την απολογία του στην ανακρίτρια στο δικαστικό Μέγαρο Λιβαδειάς. Πρόκειται για τον Σκαμάγκη Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γ.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 28-05-2021, κατόπιν σχετικού Εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.

Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου, που κατηγορείται για το βιασμό της 15χρονης Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου, που κατηγορείται για το βιασμό της 15χρονης

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, ήτοι από ώρα 11:00 της 02-06-2021 έως και ώρα 11:00 της 02-07-2021. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος