Λέσβος: Καταγγελία για βιασμό 13χρονης από τον πατέρα της

Στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών της Λέσβου βρίσκετε η δικογραφία για την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση το άτυχο παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση και η συμπεριφορά του παιδιού προκάλεσε την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο της 13χρονης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν σήμερα το πρωί η μητέρα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης. Άμεσα ο πατέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές πριν από μερικά χρόνια για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στη Μυτιλήνη.

Τις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις Εισαγγελικές Αρχές Λέσβου για τον κατηγορούμενο, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ρεπορτάζ: Η. Μαραβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος